mandag 4. februar 2013

Februar 2013

Hei dere!

Jeg har ikke vært så flink til å knipse bilder i det siste, men det lages mye fint for tiden! Det har kommet mange nye medlemmer til i år. Hjertelig velkommen til dere! Og så har mange "gamle" funnet veien tilbake. Veldig hyggelig!


Denne lille søt-raringen har Bjørn-Stian Moen malt. Han har stått hos oss en god stund, men nå har han flyttet hjem til sin eier.  :)



Vi har hatt endel fellesaktiviteter i januar og februar, og vi har vært på Drammen Museum og sett Rolf F. Hoffs fargerike og inspirerende utstilling. Dessverre var det ikke lov til å fotografere der, men jeg tok et lite snikbilde fra kafebordet vårt ;)

 
 
Vi har laget keramikkfat med trykk, tegnet, printet ut og malt på gamle boksider,

 
 


Og nå lager vi sånt som dette. Ikke bare mennesker, men bygninger, bildeklosser og diverse annet.

15. og 22. februar kommer Rita Havikhagen Høgmoen fra Kreaktiv for å holde kurs hos oss. Det gleder vi oss til! Hun kaller kurset "Eksperimentell akryl", og deltakerne kommer blant annet til å lære veldig mye nyttig om maleteknikker, maleredskaper og malemedier.

Klokka 11 - 15 i Kunstkildens lokaler.

Det er påmelding på dette kurset. I skrivende stund er det fullt, men hvis dere setter dere på venteliste tar jeg kontakt med dere hvis det skulle komme avmeldinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar