mandag 5. august 2013

Nytt fra i dag - ukens aktivitet

I høst startet vi med Ukens Aktivitet på Kunstkilden!

Hver mandag kl 11.00 trekker vi en aktivitet fra en boks med mange spennende lapper i. Denne aktiviteten kan alle som vil være med på, og det skal være noe for enhver smak! Mange av aktivitetene er laget med tanke på årets hovedtema som er "Fjær", men det går an å jobbe med andre ting for de som ikke er så interessert i hovedtemaet.

I dag 5.august ble aktiviteten:

Lag din egen Art Journal!

En art journal er en slags dagbok/idebok/skissebok, der du kan samle skisser, tanker, ville innfall og alt du måtte ønske. Dette er veldig bra for å holde kreativiteten i gang, og for å få orden på ideer du går og surrer med, men ikke helt får fasong på. Selv om dette er ukas aktivitet håper jeg du bruker journalen også i ukene og månedene som kommer!

Her kan du se noen eksempler jeg fant på www.pinterest.com :

 
 
Og så denne da. Er den ikke fin? :)


Som du ser er det mange måter å gjøre det på. Her kan du bruke nesten alt. Egne tekster, gode sitater, skisser, drodling, fotografier, utklipp fra blader og aviser, og selvfølgelig en hel masse småplukk og dilldall som passer inn. Du kan lime inn utprøvinger til ting du jobber med, og kanskje få ned på papiret hva du drømmer om å lage men ikke helt vet hvordan du skal få til. Å få det nedtegnet er første skritt på veien!

Jeg har jo selvsagt et lite håp om at det skal dukke opp tanker om fjær-prosjekter, men for all del, i disse journalene er alt lov. Poenget er jo nettopp at kreativiteten skal flyte og hjernen jobbe fritt. :)

Vi fortsetter å jobbe sammen med journalene ut uka, så bli med hvis du vil og kan! :)

Til slutt noen bilder fra dagens verksted:

 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar