søndag 8. september 2013

Program for resten av september 2013

Koppene og smykkeskålene av leire er brent og klare til å få på seg farger. Det ble så mye fint! Dere har vært flinke :) Tenker de blir helt smashing når de får glasur på seg. Dere som har laget ting får passe på å legge på glasur når dere er innom neste gang, så brenner jeg det når alt er klart.

Lunsjkonserten med Andreas og Rolf var veldig fin, og jeg tror alle som var på Kk på fredag hadde en trivelig stund. Det ble også anledning til å høre Anne framføre et av sine egne dikt. Nydelig, var det! Andreas og Rolf kommer gjerne tilbake og spiller for oss til jul, så da må vi bare finne en dato som passer.

Ellers jobber vi videre med papirskulpturer, og nå strømmer det på med ideer til ting vi kan lage. Tror dette kan bli en veldig spennende del av den planlagte utstillingen vår. Noen jobber også med tekster, og jeg håper resten av det skrivende folket virkelig kommer på banen etter hvert. Jeg vet det er mange av dere som ikke bare skriver, men som skriver godt. Vil gjerne ha med mange tekster på utstillingen!

Det kommer til å bli en god del papiraktiviteter framover, for papir er et perfekt materiale for utstillingstemaet vårt, "Fjærlett".

Her er programmet ut måneden. Fellesaktivitetene starter kl. 11.00. Veldig fint om dere kan møte presis så vi kan ha felles gjennomgang av "hva og hvordan", og så er det jo mye triveligere når mange jobber sammen om en oppgave enn at folk dropper inn en og en!:)

Mandag 9. september:
Tekstur.
Vi skal jobbe på lerret, og skape tekstur ved å blande papir i malingen. Alle må bruke de samme tre utvalgt fargene!


Mandag 16. september:
Lage roser av plastskjeer og plastflasker. Jeg ser for meg at disse på en eller annen måte kan bli en del av utstillingen. Kom gjerne med ideer!

 
Mandag 23. september:
 
Papirkopper. Ikke mye tess til å drikke av, men de er nydelige da! ;)
 




Mandag 30.september:
Papirbroderi. Dette kan bli noen nydelige små arbeider som kan rammes inn og stilles ut samlet!



 
Hjertelig velkommen til våre kreative verksteder! :)
 
Antonie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar