tirsdag 7. oktober 2014

Kunstkilden en del av Kulturseksjonen

Nå er det fryktelig lenge siden noen har hatt tid til å pusle med bloggen vår, men det skal bli en bedring på den fronten. Et par av Kk-jentene har meldt seg frivillig som gjestebloggere og det sier vi selvsagt takk til!

Vinter og vår 2014

Som de fleste vel har fått med seg nå ble Kunstkilden overtatt av Kulturseksjonen i januar. Lettelsen var stor da vi fikk vite at stedet vårt var reddet!

Det er mange som har stått på og kjempet for oss og det flotte stedet vårt! Politikere, seksjonsledere, støttespillere i lokalmiljøet og ikke minst medlemmene våre som leverte sterke og personlige brev om hva det har betydd for dem å ha dette tilbudet i hverdagen. Det hjalp! Vi ble hørt og vi er her fortsatt.

Tusen, tusen takk til alle som stod på og kjempet side om side i denne tøffe tiden! Dere var og er fantastiske!

Da vi hadde fått summet oss etter den turbulente tiden begynte vi for alvor å jobbe med papirkunsten vår. Alle var kjempeklare for å vise verden hva Kunstkilden rommer av talent, samhold, kreativt mangfold og kraft. Vi gjorde et dypdykk i papirkunstens alle muligheter, og vi var så heldige å få ha Jon Wold hos oss i hele denne perioden. Dermed åpnet det seg opp en helt ny verden for de som liker å jobbe med musikk og lyd.

Vinter på Fredfoss

                                               Øving. Var det "Vincent", tro?


Hele vinteren og våren gikk med til papirarbeid, utstillingsforberedelser, øving og annen moro. Papir, papir, papir! 

Tiden går fort når man har det gøy, og det formelig kokte av kreativ energi da vi nærmet oss den store åpningen. Den kan du lese om i neste innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar