tirsdag 14. juni 2016

Endringer i våre åpningstider etter sommerferien


Det er nesten ikke til å tro, men til høsten fyller Kunstkilden 10 år :)

Det har vært ti flotte år! Vi har gjort så mye spennende, morsomt og rart, og vi har virkelig fått vist hvor mye bra mennesker med ulike utfordringer kan få til hvis de bare får en sjanse.
 
Dette bildet er fra åpningen av vårt 5-årsjubileum. True Colors med
Magne Gravdahl på piano.
 

Vi ser nå at tiden er moden for å gjøre enkelte forandringer for å få ny glød på bruket.
Alle detaljene er enda ikke på plass, men det er bestemt at vi fra august 2016 vil ha drop in 2 dager i uka, og ikke hver dag som vi har hatt i lang tid.
De dagene vi ikke har drop in vil det heretter kun være åpent for de som ønsker å delta på aktivitetene som er satt opp for dagen. Det vil altså ikke lenger være mulig å jobbe på egenhånd med andre ting de dagene vi har organiserte aktiviteter, for da skal vi samles om det som står på programmet og ikke ha andre ting som distraherer.

Dette gjør vi fordi KK-folket etter hvert har spredt seg så mye ut over ukens dager at det har blitt vanskelig å samle troppene og kjøre fellesaktiviteter. Mange møtes bare i døra, og vi opplever faktisk at folk som går regelmessig hos oss bare treffes en gang i halvåret fordi de kommer til forskjellige tider! Dette går selvfølgelig ut over samholdet og fellesskapsfølelsen, så nå gjør vi noen grep for å få samlet dere og få mer action :)


Fra den store utstillingen vi hadde da vi fylte 5 år.
 
Når vi nå får organisert Kunstkilden-uka bedre vil det bli enklere å planlegge, forberede aktiviteter, jobbe med prosjekter, og ikke minst å annonsere tilbudet og aktivitetene våre og lage program for lengre perioder.

Vi kommer til å sette opp et variert program for høsten. Det vil bli tegning, maling, keramikk og mye annet gøy, og dere må veldig gjerne komme med forslag til aktiviteter! Vi vil også sette av tid til å dra på turer, se utstillinger og lignende, og til å jobbe med ulike prosjekter. Etter ferien og fram mot Verdensdagen for psykisk helse kommer vi til å jobbe i gruppe med hodeplaggene og det andre som skal stilles ut der.

Nå vil det også bli lettere å fylle opp kursene og vite omtrent hvor mange vi skal forberede kurs for, og vi vil få samlet de som ønsker å fortsette som før og jobbe med egne ting to dager i uka. Vil tro det blir et yrende liv også på drop in-verkstedene når folk kommer de samme dagene og ikke spredt over hele uka som nå!


 
 

Så snart vi har bestemt hvilke dager det skal være drop in og hvilke vi vil kjøre kurs og aktiviteter, kommer vi til å sende ut informasjon, og når vi har fått på plass faste kurs- og aktivitetsdager vil vi informere om det her, på kommunens hjemmeside, i vår Facebook-gruppe og på VisitVestfossen. Da vil vi forhåpentligvis få inn mange nye mennesker her og få mer aktivitet hele uka.

Noen vil nok savne å kunne komme og gå helt som de vil, men vi håper og tror at de aller fleste vil trives med den nye ordningen når det bare får gått seg til!  :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar